Ens hem posat en marxa!

Benvinguts!

Benvinguts alumnes i famílies de 3r! Hem canviat de pis i ja hem començat amb molta energia a fer un munt d'activitats! En aquest blog anireu veient tot el que anem fent a classe. Les imatges d'aquest blog també pot ser que apareguin a l'Instagram de l'escola @col.legijoanroig. Estigueu molt atents!

Aquest any la nostra classe és la classe de la Font del Centenari! A mesura que avanci el curs, anirem descobrint tots els secrets d'aquest monument tan especial.

La primera setmana de curs va començar molt animada, ja que ens vam endinsar en la festa major de la nostra ciutat: Santa Tecla. Vam treballar els diferents elements del Seguici Popular que surt els dies 22 i 23 de setembre per la ciutat.




A més a més, vam aprendre un munt de coses d'un element en particular, el Drac de Sant Roc. És una de les bèsties més grosses del Seguici i a més a més, és de foc!






I vam tenir una sorpresa més per celebrar Santa Tecla! Ens van visitar els castellers dels Xiquets de Tarragona per treballar el món dels castells.



Esperem que aquest curs segueixi sent tan espectacular com aquestes primeres setmanes i que gaudim com mai d'aprendre tots junts!

Comentaris

Entrades populars